Kerti tó

Kerti tó

A víz sokfajta öröm forrása. Annyi örömforrás ahány vágy: terjedelmes vízesések, kerti tavak csobogóval és szökőkúttal, halastavak, vagy fürdőtavak, amelyben megmártózva felfrissülhetünk. Mindenki valóra válthatja álmát..A megfelelő tervezés az első lépés a megálmodott kerti tó megvalósításához. A kerti tó számára a legmegfelelőbb terep a terasz közelében való elhelyezés, vagy egy olyan terület, ahonnan kényelmesen csodálni lehet a tó élővilágát, a buján virágzó tavirózsákat vagy a kecseses fickándózó halakat.Egy csobogóval vagy szökőkúttal is ellátott kerti tónak a legmegfelelőbb hely a kert közepe. Azoknak, akik a természetes tavakat kedvelik, ahol a békák kórusban brekegnek, azt ajánljuk, hogy a kert félreeső sarkában alakítsák ki a kerti tavat. 


 

 

 

Fürdő tó

Wellness, pihenés mindennap

 

Szabadság a víz mellett, egy álom, ami csak néhány hétig tart évente ha egyáltalán el tud utazni! És akkor is a strandon és parton másokkal kell osztozni, az alapszabály szerint: minél jobb az idő, minél kékebb az ég, annál zsúfoltabb a víz és a part. Azonban most itt a lehetőség a vizet, üdülést és természetet a saját kertbe elhozni: az OASE Swimpond segítségével otthont ad a szabadságának  Önhöz és családjához közel. 

Nem kell a gyerekekkel és csomagokkal órákig dugóban szenvedni vagy zsúfolt repülőtereken idegeskedni. Kezdje a kikapcsolódást és pihenést közvetlenül a saját háza mellett. Amikor mások időrabló, drága oda- és visszautazást tesznek, Ön már régen megérkezett ? teljes nyugalomban, a saját otthonában, ahol saját maga maradhat. 

Egy OASE Swimpond meghívás a természetbe. Kertjének és életének gazdaggá tétele, kitekintés és élményvilág egyszerre. Egy fürdőtó a hétköznapokon is pompás életminőséget kínál. Egész éven át szezonja van, télen sem kell kiüríteni, így tizenkét hónapon keresztül természetes látványt nyújt, évszakonként változó és mindig megújuló megjelenéssel.